Wat als ik inlog met Apple, Google, etc.?

Gewijzigd op Fri, 16 Feb 2024 om 06:40 PM

Zelfs als je een derde partij gebruikt om in te loggen op je iNaturalist account, moet je op een bevestigingsmail klikken die naar dat account is verstuurd voordat je je opnieuw kunt aanmelden. Je kunt deze bevestigingsmail activeren door te klikken op "Wachtwoord vergeten?" en het e-mailadres in te voeren dat gekoppeld is aan je Google of Apple-account.

Zodra het e-mailadres is bevestigd, kun je doorgaan met inloggen met de dienst van een derde partij of je nieuwe iNaturalist wachtwoord gebruiken.