Wanneer moet ik het eens zijn met andermans determinatie?

Gewijzigd op Sun, 04 Feb 2024 om 05:12 PM

Een determinatie bevestigt dat je deze zelf met vertrouwen kunt determineren in vergelijking met alle mogelijke of deze soort lijkende organismen. Klik niet simpelweg "Akkoord" voor een ID dat iemand anders heeft gemaakt zonder te bevestigen dat je begrijpt hoe je dat taxon kunt determineren en vergelijkbare taxa kunt uitsluiten. Als je akkoord gaat met het ID zonder het taxon te kennen, kan het per ongeluk een Research Grade bereiken, wat schadelijk is voor de algehele gegevenskwaliteit van iNaturalist.

Gebruik de Akkoord knop niet als een vorm van erkenning of dankbaarheid, je kunt daarop reageren als u wilt.