Ik wil een ander e-mailadres gebruiken. Hoe kan ik het updaten?

Gewijzigd op Thu, 11 Jan 2024 om 01:49 PM

Zodra je jouw account hebt bevestigd met het adres op het bestand, kan je het e-mailadres op elk gewenst moment bijwerken. Wanneer je deze bijwerkt, krijg je een bevestigingsmail naar je nieuwe adres met een link om op te klikken.

Android app: ga naar het zijmenu en tik op Profiel Bewerken om je e-mailadres te wijzigen.

iPhone/iPad app: ga naar Instellingen in de app (in het Me tabblad, tik op het tandwielpictogram)

Website: ga naar je Accountinstellingen om je e-mailadres bij te werken.