Er iNaturalist gratis? Er brug af den underlagt abonnementsomkostninger?

Ændret den Fri, 2 Aug kl. 12:28 PM

iNaturalist og Seek af iNaturalist er begge helt gratis at benytte. Vi opkræver ikke gebyrer for download af vores mobil-apps, og brug af iNaturalist betinger ingen abonnementer eller andre betalingstiltag.

Pas på! Det er nemt at downloade en kommerciel app ved en fejl, når der søges efter iNaturalist eller Seek by iNaturalist, da sådanne apps annoncerer på søgninger efter iNaturalist. Bliver man opkrævet af en af disse andre apps, må man kontakte dem direkte vedr. evt. betalinger, man måtte have sendt dem.

Nedenstående er generelt set de eneste måder, iNaturalist accepterer betalinger fra sine brugere.

• iNaturalist er en nonprofit-organisation, og vi accepterer donationer via Donorbox hér. Ønsker man at ændre eller annullere sine donationer, skal man logge ind på sin Donorbox-konto.

• iNaturalist driver en officiel merchandise-butik på Threadless. Køber man en vare dér, vil man se en afgift fra Threadless, ikke fra iNaturalist.

• Er man forælder eller værge for en person under 13 år, og man opretter en børnekonto til vedkommende iht. loven, opkræver iNaturalist et gebyr på USD 1 via et debet- eller kreditkort som bevis for, at man er voksen. Denne donation kan refunderes. Kontakt os venligst med denne anmodning.