Hvad er iNaturalist?

Ændret den Mon, 30 Sep kl. 2:36 AM

iNaturalist er et sted at registrere og organisere naturfund, møde andre naturentusiaster og lære om den naturlige verden. Det tilskynder til deltagelse af en bred vifte af naturentusiaster, herunder — men ikke kun — vandrere, jægere, fuglekiggere, strandkiggere, svampesøgere, parkbetjente, økologer og fiskere.

Ved at forbinde disse forskellige opfattelser og ekspertiser i den naturlige verden, håber iNaturalist at skabe en omfattende samfundsbevidsthed om den lokale biodiversitet og fremme yderligere udforskning af lokale miljøer.

iNaturalist var oprindeligt et Master-projekt fra Nathan Agrin, Jessica Kline og Ken-ichi Ueda på UC Berkeleys School of Information

Tjek Teamsiden for more info om de aktuelle medlemmer af personale.

iNaturalist er en uafhængig 501(c)3 nonprofitorganisation baseret i USA (EIN 92-1296468).