Hvad betyder det at markere en observation som "Gennemgået"?

Ændret den Tue, 20 Aug kl. 2:30 PM

Som standard viser Identificér-siden kun observationer, som man ikke har "gennemgået, så markeres en observation som "gennemgået", betyder det, at man ikke længere ønsker at se den på Identificér-siden. Tilføjelse af et ID til en observation, eller markering heraf som I fangeskab/Dyrket, markerer automatisk observationen som "gennemgået", men den kan også markeres manuelt, hvis man ikke vil se den, næste gang Identificér tilgås.

Markering af en observation som "gennemgået" påvirker kun ens egen oplevelse, den skjuler ikke observationen for andre brugere.