Hvad hvis man er uenig i en nogens identifikation?

Ændret den Tue, 20 Aug kl. 2:30 PM

Er man uenig i en identifikation, er det bedste, man kan gøre, at tilføje sin egen identifikation. Det er nyttigt at angive en grund til uenigheden i en kommentar.

Er det ens egen observation, hvis identifikation adskiller sig fra fællesskabets vurdering, og man foretrækker, at ens egen identifikation prioriteres, er det muligt at afvise fællesskabsidentifikationen ved at klikke på linket "Afvis? i afsnittet Fællesskabstakson på observationens webside.

Man kan også helt fravælge fællesskabs-ID'er via sine kontoindstillinger.

Bemærk dog, at observationer vil blive Uformel kvalitet, hvis observatøren har fravalgt fællesskabs-ID'et, og fællesskabs-ID-taksonen er ikke en forfader eller efterkommer af taksonen knyttet til observatørens ID.