Wat betekent het om een waarneming te markeren als "Nagekeken"?

Gewijzigd op Do, 8 Feb om 5:32 PM

Standaard toont de DetermineerPagina alleen waarnemingen die je niet hebt beoordeeld, dus een waarneming markeren als "Nagekeken" betekent dat je deze niet meer wilt zien op de DetermineerPagina. Een ID toevoegen aan een waarneming of deze markeren als in gevangenschap/Gecultiveerd markeert de waarneming automatisch als "Nagekeken", maar je kunt het ook handmatig markeren als je het de volgende keer niet wilt zien als je de DetermineerPagina gebruikt.

Het markeren van een waarneming als ""Nagekeken" heeft alleen invloed op je ervaring, het verbergt de waarneming niet voor andere gebruikers.