Er is iets mis met de taxonomie van iNaturalist, een soort naam of een lokale naam. Hoe wordt dit opgelost?

Gewijzigd op Thu, 01 Feb 2024 om 03:27 PM

Als er iets mis is met de taxonomie van iNaturalist, zoals een verouderde naam, verkeerde spelling of opmaak fouten, navigeer naar de taxonpagina en klik op "Curatie," dan "Markeren voor curatie" aan de rechterkant van de pagina. Laat een kort bericht achter waarin wordt uitgelegd wat er gedaan moet worden (en geef een bron) en een iNaturalist curator zal het probleem onderzoeken.