Wat kan ik doen om iNaturalist te helpen?

Gewijzigd op Mon, 05 Feb 2024 om 05:25 PM

Eerst en vooral, je kan een actief lid van de gemeenschap zijn door je waarnemingen toe te voegen en andere gemeenschapsleden te helpen bij het determineren van hun ongedetermineerde soorten

Je kunt ook helpen door je ideeën en feedback te delen. Word lid van ons Community Forum om te communiceren met andere gebruikers, bugs te melden en nieuwe functies aan te vragen. Als je weet hoe je moet programmeren en wil helpen met het werken aan het coderen van sommige functies, fork ons op GitHub! Je kunt doneren om iNaturalist te ondersteunen.

Er zijn nog meer manieren om te helpen, dit wordt uitgelegd op het iNaturalist Community Forum.