Må man bruge iNaturalist-logoet, når der linkes til iNaturalist?

Ændret den Mon, 5 Aug kl. 12:32 PM

Ja, med det forbehold, at dets kontekstanvendelse ikke må indikere iNaturalist-godkendelse, samt at salg af varer med iNaturalist-logoet ikke er tilladt. Hvis der generelt linkes til iNaturalist, fordi folk opfordres til at bidrage til et projekt, skrives mere generelt om iNaturalist eller på anden måde dirigeres folk til iNaturalist (f. eks. via en løbeseddel opfordrer folk til at downloade appen og poste, mens de besøger en park), kan logoet inkluderes. Nogle forskellige versioner af logoet fremgår på siden Presse.