Hvordan nulstiller man sin adgangskode?

Ændret den Fri, 2 Aug kl. 12:27 PM

For at nulstille kontoadgangskoden, gå til https://www.inaturalist.org/users/password/new (dette virker uanset iNaturalist Network-tilknytningen). Angiv e-mailadressen tilknyttet til iNaturalist-kontoen.

iNaturalist fremsender en e-mail med et "Skift adgangskode"-link. Klik på linket og angiv en ny adgangskode til kontoen. Når adgangskoden er accepteret, kan den bruges til indlogning på kontoen. Nulstilling af adgangskoden bekræfter samtidig e-mailadresse, hvis dette ikke allerede er sket tidligere.

Modtages ingen e-mail om nulstilling af adgangskoden inden for få minutter, anbefaler vi at tjekke spammappen, såfremt e-mailen skulle være endt der. Modtages en e-mail slet ikke, eller kan en ny adgangskode ikke oprettes, bedes en billet oprettet.