Hoe kan ik foto's importeren of een geluid opnemen met iNaturalist Next?

Gewijzigd op Di, 10 Sep om 7:28 PM

Standaard toont iNaturalist Next alleen de iNaturalist AI camera als waarnemingsoptie. Als je de AI-camera opent, heb je toegang tot de galerij door op het galerijpictogram in de onderste rechterhoek te tikken.

U kunt echter het volledige pakket van waarnemingscreatie opties in de app openen door het zijmenu te openen en op Instellingen te tikken.

Op het scherm Instellingen ziet u deze twee opties onder de "waarnemingsknop":

Kies de onderste optie ("Alle waarnemingsopties"), en je ziet nu dat de AI Cameraknop veranderd is in een + teken. Druk daarop om een waarneming optie te kiezen. Er verschijnt boven elke optie een verklaring

Zie gedetailleerde instructies voor het importeren van foto's, opnemen van geluiden of het gebruiken van de standaardcamera.