Waarom zijn de iNaturalist apps zo verschillend op Android en iOS/iPadOS apparaten?

Gewijzigd op Thu, 08 Feb 2024 om 05:34 PM

iNaturalist heeft momenteel aparte mobiele apps voor Android en iOS/iPadOS en ze zijn niet gelijkwaardig aan ontwerp en functionaliteit, de Android app met meer functies en mogelijkheden dan de iOS/iPadOS app zoals meer filters en de mogelijkheid om aantekeningen en beoordelingen van gegevenskwaliteit toe te voegen aan waarnemingen. Dit verschil is te wijten aan het feit dat iNaturalist een speciale Android-ontwikkelaar heeft gehad, terwijl de ontwikkelaarstijd voor de iOS/iPadOS app is gesplitst met de ontwikkeling van iNaturalist Computer Vision functionaliteit.

iNaturalist schrijft momenteel een nieuwe app vanaf de basis die uiteindelijk hetzelfde zal werken op beide platforms (met potentieel enkele kleine verschillen). We zijn niet van plan om de huidige oorspronkelijke apps uit te breiden met grote nieuwe functies, maar blijven bug fixes en kleine wijzigingen aanbrengen.