Waarom zijn de iNaturalist apps zo verschillend op Android en iOS/iPadOS apparaten?

Gewijzigd op Zo, 19 Mei om 7:23 PM

iNaturalist heeft momenteel aparte mobiele apps voor Android en iOS/iPadOS en ze hebben elk zowel een eigen ontwerp als functionaliteit. De Android app heeft meer functies en mogelijkheden dan de iOS/iPadOS app zoals meer Ontdek-filters en de mogelijkheid om aantekeningen en beoordelingen van gegevenskwaliteit (DQA) toe te voegen aan waarnemingen. Dit verschil is ontstaan doordat iNaturalist een speciale Android-ontwikkelaar heeft gehad, terwijl de ontwikkelaarstijd voor de iOS/iPadOS app moest worden gedeeld met de ontwikkeling van iNaturalist Computer Vision functionaliteit.

iNaturalist schrijft momenteel een nieuwe app vanaf de basis die uiteindelijk hetzelfde zal werken op beide platforms (met potentieel enkele kleine verschillen). We zijn niet van plan om de huidige oorspronkelijke apps uit te breiden met grote nieuwe functies, maar blijven bug fixes en kleine wijzigingen aanbrengen.