Hoe kan ik contact opnemen met een gebruiker op iNaturalist? Kan iNaturalist hen voor mij contacteren?

Gewijzigd op Fri, 02 Feb 2024 om 04:48 PM

Als je een iNaturalist account hebt, kun je direct een bericht sturen naar een andere gebruiker via de website of de iNaturalist Android app (ga naar het zijmenu). Berichten wordt niet ondersteund in de iNaturalist iOS/iPadOS app.

Om een andere gebruiker te berichten op de website kun je:

iNaturalist stuurt standaard een e-mail van het bericht naar de gebruiker om hem op de hoogte te stellen. Sommige gebruikers hebben echter mogelijk e-mailmeldingen voor berichten uitgeschakeld.

Opmerking: je moet minstens drie verifieerbare waarnemingen hebben of drie determinaties voor andere gebruikers hebben gemaakt, voordat je een bericht naar een andere gebruiker kunt starten.

iNaturalist zal geen contact opnemen met een gebruiker voor je, noch zullen we de contactinformatie van een gebruiker doorgeven.