Hoe kan ik gegevens downloaden van iNaturalist?

Gewijzigd op Thu, 01 Feb 2024 om 03:31 PM

Iedereen met een account kan gegevens van iNaturalist exporteren als rekenblad in csv formaat

Gebruik de Verken pagina om een set waarnemingen te krijgen die je wilt exporteren, klik vervolgens op Filters en klik op Download.

Of je kan rechtstreeks naar de Exporteer paginagaan.

Als je van plan bent een paper te publiceren met behulp van iNaturalist gegevens, we raden aan om iNaturalist data te downloaden van de Global Biodiversity Information Facility omdat ze een citeerbaar DOI hebben (zie deze FAQ voor meer details).