Denne observation opfylder projektkravene, hvorfor er der ikke et link til projektet på selve observationen?

Ændret den Fri, 2 Aug kl. 12:28 PM

Er man sikker på, at observationen opfylder kravene til indsamling eller paraplyprojekt, og man har bekræftet, at nøjagtighedscirklen for observationens placering ikke bryder afgrænsningsboksen for sted, så tjek for at se, om observatøren har tilsluttet sig projektet. Projektlinket og ikonet vises kun på deres relevante observationer, hvis de har tilsluttet sig projektet.