Hvad betyder "Forventet i nærheden"?

Ændret den Tue, 20 Aug kl. 2:30 PM

Etiketten "Forventet i nærheden" på computervisionsforslag angiver, at iNaturalists Geomodel forudser, at taksonen forekommer på dette sted. Afsnittet Om for hver takson i modellen har et link, der viser taksonen i kontekst inden for Geomodel.

Som standard viser iNaturalist kun foreslåede taksa, som er visuelt ens og forventes i nærheden (hvis visuelt lignende taksa forventes i nærheden). Forventes ingen visuelt lignende taksa i nærheden, vises visuelt lignende taksa, uanset hvor de forventes at forekomme.