Kan man identificere flere taksa pr. observation? Hvad hvis et foto har en blomst og et cool insekt?

Ændret den Mon, 5 Aug kl. 12:33 PM

Nej—iNat-observationer registrerer møder med én takson på ét sted og tidspunkt. Ønsker man at foretage registrering af en yderligere art på samme foto, tilføj blot en ny observation med det samme foto. På hver observation, tilføj en identifikation, for hvilken organisme, man ønsker at identificere eller specificér den i afsnittet beskrivelse/noter. En observation kan endda dubleres til dette formål via iNaturalist-webstedet eller Android-appen.

Opdages en observation med to eller flere fotos afbildende forskellige organismer i hver, det er bedst at skrive en kommentar, hvori man høfligt beder brugeren placere de adskilte fotos i separate observationer og stemme "Nej" i Datakvalitetsvurdering for "Bevis relateret til et enkelt emne":

Adskiller observatøren i sidste ende fotoene eller lydene i separate observationer, bør man huske at fjerne sin Datakvalitetsvurdering-stemme.