Hvordan tilføjer man lyde?

Ændret den Fri, 2 Aug kl. 12:27 PM

Man kan tilføje lyde ved at trække wav-, mp3- eller m4a--format lydfiler til uploader på iNaturalist. Man kan også importere lyde vha. importværktøjet, der svarer til uploader. Lydfiler kan også føjes til eksisterende observationer med denne metode.
Man kan også optage og/eller importere lyde via iNaturalist Android-appen og optage lyde i iNaturalist iOS-appen.