Hvordan begrænser man projektobservationer til et geografisk område?

Ændret den Fri, 2 Aug kl. 12:28 PM

Når man redigerer sit projekt, vil man se afsnittet "Observationskrav". Angiv stedet, man ønsker, at observationerne skal begrænses til, under afsnittet "Sted". Kun steder med grænser i vores database er tilgængelige. Her er vejledningen til, hvordan et sted oprettes på iNaturalist.

Observationer med slørede koordinater eller store nøjagtighedscirkler dukker måske ikke op på mindre steder, som forklaret her.