Hvordan får man hjælp til at identificere, hvad man så eller hørte?

Ændret den Fri, 2 Aug kl. 12:27 PM

Foretag blot observationer af vilde organismer, som har fotos eller lyde, steder og datoer. Hver observation med disse data placeres automatisk i kategorien "Behøver ID", så folk på udkig efter observationer at identificere vil finde dem. Observationer uden disse tre parametre er ikke berettiget til "Forskningskvalitet"-status og placeres derfor i kategorien"Uformel", da identifikatorer sandsynligvis ikke vil kunne hjælpe uden hverken foto eller placering.

Mange identifikatorer søger også efter taksa, de er vidende om, så selvom man ikke ved, hvilke arter man så, kan man tilføje et "grov"-ID, såsom Planter, Insekter, Svampe mv. Det vil hjælpe folk med viden om disse former for organismer med finde observationen.