Wat gebeurt er op 6 september als ik mijn account niet bevestig?

Gewijzigd op Wed, 31 Jan 2024 om 04:55 PM

Vanaf 6 september 2023 kun je niet meer inloggen op een account zonder een bevestigd e-mailadres. Om opnieuw toegang te krijgen moet je je het wachtwoord opnieuw instellen, waarbij een e-mail zal worden gestuurd naar het opgegeven adres. Als het e-mailadres een typefout heeft of niet werkt kun je je wachtwoord niet opnieuw instellen en kun je niet inloggen op jouw account. Als dat het geval is, stuur dan een ticket.